Royal Oporto 10 Year Old Tawny Port 37,5 cl

Royal Oporto 10 Year Old Tawny Port

 

Proefnotitie: Een sublieme 10 jaar oude port. De kleur is indrukwekkend, helder, licht granaatrood met amber aan de randen. Geweldige geuren van rozijnen, rijpe vijgen, karamel en eikenhout. In de smaak honing, noten, vanille en sinaasappelschil. Een zoete verwennerij. Goed in evenwicht met de zuren.

 

WIJN/SPIJS: Ontdek alle complexe geuren en smaken. Drink hem als aperitief bij noten of als dessert bij gerechten met karamel, noten en/of honing. Past goed bij: noten, notentaart met karamel.

 

Dit is een ’10 years old’ tawny port. Dit betekent dat de port 10 jaar in vaten is gerijpt. Omdat het een blend van verschillende ports betreft, is de leeftijd op de fles de gemiddelde leeftijd. Druivensoorten zijn Touriga Nacional, Touriga Franca en Tinta Roriz.

 

Soort 10 years old tawny port
Land  Portugal
Druif Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Smaak De kleur is indrukwekkend, helder, licht granaatrood met amber aan de randen. Geweldige geuren van rozijnen, rijpe vijgen, karamel en eikenhout. In de smaak honing, noten, vanille en sinaasappelschil. Een zoete verwennerij. Goed in evenwicht met de zuren.
Drinkmoment Drink hem als aperitief bij noten of als dessert bij gerechten met karamel, noten en/of honing. Serveer temperatuut tussen 16 en 18 graden.
Alcohol  20 %
Oogstjaar n.v.t
Wijnhuis Royal Oporto is het hoofdmerk van Real Companhia Velha een bedrijf met een lange geschiedenis (1756) dat altijd streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit.
Prijs €15,99

Royal Oporto 10 Year Old Tawny Port