Poseidon Dry Gin

Poseidon Dry Gin

Poseidon Dry Gin is de eerste Nederlandse Premium Gin in de trend van de zeeën die met Wakame Zeewier gedistilleerd wordt.

 

Het is een frisse, complexe en gelaagde gin met een zijdezacht (Zeewier) hartje die vrijwel elke gin liefhebber positief zal verrassen!

 

Poseidon Dry Gin wordt in Schiedam gedistilleerd, is uitgedacht in Leidschendam, en heeft in maart 2019 voet aan wal gezet.

 

- Geur: Op de neus begroet Poseidon Dry Gin je met de frisheid van de oceaan, gevolgd door een intens jeneverbes aroma en warme kruiden.

 

- Smaak: Poseidon Dry Gin begint fris, gevolgd door een zijdezacht zoet hartje (Wakame Zeewier) en wordt afgerond met een lange, pittige finish.

 

In totaal zijn er 12 botanicals gebruikt om tot die rijke en gelaagde smaak te komen: Wakame Zeewier, Rozemarijn, Kardemom, Vlierbloesem, Rozenbottel, Zoethout, Gember, Cubeb Peper, Paradijszaad, Citroenschil, Korianderzaad en Jeneverbes. 

 

- Afdronk: Aangenaam kruidig met een subtiel vleugje peper.

 

- Perfect Serve: Poseidon Gin & Tonic: 50ml Poseidon Dry Gin, 100ml frisse tonic, gegarneerd met een takje rozemarijn en een schijfje citroen.

 

Land van herkomst Nederland                             
Soort Gin
Inhoud 70cl
Alcoholpercentage 40 %
Prijs €37.99