Langmeil Steadfast Shiraz / Cabernet

Langmeil  Steadfast Shiraz / Cabernet

 

 

Langmeil, Barossa Valley, Australië

 

Proefnotitie: Dieprode kleur met paarse tinten. In de geur een rijk en zoet aroma van rode en blauwe bessen, hints van zwarte olijf, kruiden en geroosterde tonen die iets hartigs aan het zoet bieden. Rijpe en sappige bessen vloeien over het palet. De smaak is medium tot volle wijn, zachte en fluweelachtige tannine die de wijn een mooie structuur en textuur geven.

 

Wijn en spijs: Heerlijke combinatie met rood vlees, stoofpotjes en wildgerechten.

 

Wijnhuis Langmeil is opgericht in de jaren 1840, gelegen in Barossa is een van de oudste wijnregio's van Australië. Generaties van druiventelers en wijnmakers hebben gezorgd dat de reputatie van Steadfast voor kwaliteit wereldwijd wordt erkend. Deze blend is echt een onderdeel van de Australische cultuur en is moeilijk om ergens anders in de wereld te repliceren. Deze Langmeil is een prachtige blend van Shiraz en Cabernet Sauvignon druiven

 

 

 

Soort
Rood 
Land 
Australië
Druif
Shiraz en Cabernet Sauvignon
Smaak
Dieprode kleur met paarse tinten. In de geur een rijk en zoet aroma van rode en blauwe bessen, hints van zwarte olijf, kruiden en geroosterde tonen die iets hartigs aan het zoet bieden. De smaak is medium tot volle wijn, zachte en fluweelachtige tannine die de wijn een mooie structuur en textuur geven.
Drinkmoment
Heerlijke combinatie met rood vlees, stoofpotjes en wildgerechten. Serveertemperatuur 16-18 C
Alcohol
14,5 %
Oogstjaar
2021
Wijnhuis
Langmeil
Prijs
€ 10.99